Diensten

Elke zondag om 10:30 uur. Je kunt de diensten ook live kijken of op een later moment terugkijken.

Wonderland

Kindernevendienst voor kinderen van 4-11 (groep 1 t/m groep 8). Voor baby’s en peuters t/m 3 jaar is er opvang tijdens de dienst.

Xplore

Elke tweede en vierde zondag. Voor tieners van groep 8 en klas 1 & 2 van het voortgezet onderwijs. Begin 10:30 uur.

3DAY

Woensdagavond in de even weken om 20:00 uur is er 3DAY. Voor alle leden en vrienden.

Bidstond

Elke woensdagavond om 19:00 uur. Voor alle leden en vrienden.

Seniorenwijzer

Elke eerste woensdag van de maand om 10:00 uur. Voor 55-plussers. Gezellig samenzijn en praten over diverse onderwerpen met ds. Ed Meenderink.

Ruimte om de stilte te zoeken

Elke woensdagochtend tussen 8:00 en 9:00 uur. Voor iedereen die de stilte zoekt.

Vrouw tot Vrouw

Incidenteel, let op de nieuwsbrief en de agenda. Voor alle vrouwen uit de kerk en de wijk.

Xperience

Om de week op zaterdag om 19:00 uur. Voor tieners die in de brugklas zitten tot 18-jarigen.

Xchange

Voor 18 tot 25-jarigen. Voor onze jongvolwassenen is er Xchange, zij komen één keer per maand bij elkaar op vrijdag. Zie de agenda voor meer info.