Homecoming - kerst komt naar huis. Dit is ons thema voor het kerstseizoen dit jaar. In de VS is homecoming een gebruik waarbij allerlei alumni van een highschool of college één keer per jaar bij elkaar komen voor een groot feest. Het is dit moment waarop de verbinding met een bepaalde plaats en tijd wordt herbeleefd en gevierd. Homecoming is ook wat God deed met kerst. Helemaal in het begin wandelde God nog met de mens in het paradijs op aarde. Het was voor allebei thuis. En toen kwam er een einde aan. Maar met kerst kwam God weer naar huis. Dus elk jaar vieren we deze verbinding met een bepaalde plaats en tijd en gebeurtenis - het moment waarop God door Zijn zoon naar huis kwam.

Veel van kerst zullen we dit jaar thuis moeten beleven omdat we niet naar kerstvieringen, kerstconcerten, kerstmarkten, familiebijeenkomsten, kerstdiensten, etc. kunnen gaan. Ook onze activiteiten zullen online zijn.

Dus dan brengen wij kerst naar jou. Kerst komt ook bij jou thuis. Het komt naar jouw huis.

KERST AAN HUIS

ALLES OP EEN RIJTJE. ALLES ONLINE.

29 nov / 6, 13, 20 dec

10:30 uur

ADVENTSDIENSTEN

Beleef online onze adventsdiensten mee. Elke keer weer een feest van verwachting. We leven toe naar het moment waarop God zich persoonlijk voorstelt aan ons en op onze deur klopt.

20 dec

09:00 uur

KINDERKERSTFEEST

Speciaal voor onze kinderen zenden we online een kinderkerstfeest uit. Maak ruimte in je woonkamer want ze zullen wel mee willen springen, dansen en zingen.

24 dec

19:30 uur

KERSTAVONDDIENST

Deze keer brengen we een bijzonder kerstavonddienst naar jou thuis. Het wordt een moderne dienst met veel muziek, een boeiend verhaal en meer.

25 dec

10:30 uur

KERSTOCHTENDDIENST

Kerstochtend lekker in bed de dienst kijken? Gewoon doen. Ook deze dienst brengt kerst gewoon zomaar aan huis. Verwacht mooie kerstliederen en een motiverende boodschap.

BELEEF ALLES LIVE MEE
OP ONS YOUTUBE KANAAL >>

NOG MEER KERST

24 DAGEN SAMEN ADVENT. ELKE DAG EEN KORTE BEMOEDIGING VAN HUIS NAAR HUIS.

DE WOLVEN. DAGELIJKS EEN NIEUWE AFLEVERING VAN EEN SPANNEND VERHAAL VOOR TIENERS EN IEDEREEN DIE ZICH NOG JONG VOELT.

VAN MIJN HUIS
NAAR JOUW HUIS

JE KAN DEZE AFBEELDING DOWNLOADEN EN DOORSTUREN AAN VRIENDEN EN FAMILIE.

JE KAN OOK DEZE POSTER DOWNLOADEN, UITPRINTEN EN OPHANGEN THUIS ACHTER JE RAAM.

WE WENSEN JULLIE FIJNE DAGEN!
WE ZIEN JE THUIS!

ADVENT EN KERST
ON DEMAND

1. ADVENT