WAARDEVOLLE KERST

KOM NAAR EEN VAN ONZE SPECIALE KERSTDIENSTEN

OOIT EEN CADEAU GEGEVEN TERWIJL JIJ EIGENLIJK AAN DE BEURT WAS OM EEN CADEAU TE ONTVANGEN? ELK JAAR DOEN WE HET EIGENLIJK MET KERST WEER. HET IS ZO’N TIJD DAT WE ELKAAR WILLEN WAARDEREN DOOR IETS TE GEVEN. ALS KERK WAARDEREN WIJ JOU OOK EN HOPELIJK MOGEN WE JE DAAROM IETS GEVEN.

GEWAARDEERD WORDEN IS GRATIS.

JE WAARDE KENNEN ONBETAALBAAR.

1, 8 & 22 december

Adventsdiensten

10:30 uur

In voorbereiding op kerst vieren we bijzondere adventsdiensten. Het zullen diensten zijn met een extra bijzonder iets zoals bijdragen van onze kinderen.

Musical 'Het dak eraf!'

9:30 en 11:30 uur

De musical is elk jaar weer een bijzondere gebeurtenis die je niet wilt missen. Onze kinderen hebben hard geoefend en zullen je verbazen met hun talent. Het is een voorstelling voor het hele gezin. Hieronder vind je alvast een teaser van het verhaal.

Kerstavonddiensten

19:00 en 21:30 uur

De kerstavonddiensten zullen helemaal in het teken staan van het thema ‘Waardevol leven’. Het worden moderne feestelijke diensten voor jong en oud waar we mogen genieten van de muziek, samenzang en een bemoedigende en uitdagende boodschap.

Kerstochtenddienst

10:30 uur

Je bent van harte welkom in onze kerstochtenddienst! Een feest voor iedereen met verrassende en creatieve elementen voor alle leeftijden.

JE BENT VAN HARTE WELKOM!
WE KIJKEN ERNAAR UIT JE TE MOGEN ONTMOETEN.

Daklozencentrum ‘Het dak eraf!’ moet verhuizen naar een oud leegstaand landhuis. Irma, de chef-kok van het centrum, neemt samen met de daklozen het bouwvallige landhuis in bezit. Maar wat is dat nu? Er staat nóg een groep op de stoep om het landhuis te gaan bewonen: de leden van de plaatselijke miljonairsclub! Wat blijkt? Wethouder Lach-en-Traan heeft besloten dat de daklozen én de club miljonairs vanaf nu onder één dak komen. En wat voor een dak! De helft van alle dakpannen mist en er vallen complete gaten in. Donkere wolken pakken zich samen boven het oude landhuis… Terwijl de louche aannemer Diederik Nattigheid met grote onkunde het dak probeert te repareren, proberen beide groepen samen te leven. Dit gaat niet zonder slag of stoot! Als oplossing is er een rode lijn getrokken die het huis in twee gelijke stukken verdeelt. Maar is dit wel de juiste oplossing? De hilariteit neemt met de minuut toe wanneer beide partijen aan de slag gaan om een feestavond te organiseren voor de opening van hun deel van het landhuis. Wacht eens even… Twee feesten tegelijk? Als dat maar goed komt!

EEN MUSICAL VOOR JONG EN OUD!

GRATIS ENTREE

WIL JE EEN KERSTKAART STUREN?

Gebruik dan de speciale Nazarener-kerstkaarten.

Gratis verkrijgbaar in de kerk.

BEN JE NIET IN DE GELEGENHEID OM DE KERSTDIENSTEN TE BEZOEKEN?
KIJK DAN ONLINE MEE.