Verdiepingsweekend februari 2017

Elsa en ik (Renee) wilden mensen dichter bij het Vaderhart van God brengen. Hiervoor zijn wij een half jaar in gebed gegaan en toen ging God deuren openen. In geloof hebben wij een half jaar van tevoren een 12-persoonsbungalow gehuurd. Iedere maandag kwamen we samen en hebben we stil naar God geluisterd. Keer op keer kwamen er nieuwe ideeën en werkten we met veel plezier het plan verder uit.

Het uitproberen van de programmaonderdelen deed ons zelf weer dichter naar God toe groeien en we ervaarden keer op keer Gods grote liefde voor ons. Wat ik persoonlijk heb geleerd tijdens de voorbereiding is het over- en teruggeven aan God.

Het weekend zelf was een geweldige ervaring. Het hele weekend voelde ik de liefdevolle glimlach en nabijheid van God. Ik denk dat ik namens alle deelnemers spreek dat we allemaal dichtbij Gods Vaderhart zijn geweest en nog steeds zijn. Als ik de appjes lees die we elkaar sturen dan merk ik dat God in ieder van ons aan het doorwerken is. Wat zou het heerlijk zijn als we op deze manier heel veel mensen dichter bij Gods Vaderhart mogen brengen.

In de toekomst willen we deze verdiepingsweekenden vaker gaan organiseren. Dit kan zijn voor een huiskerk of voor een willekeurige groep mensen zoals afgelopen keer.

Graag willen we weten of hier belangstelling voor is. Als het u fijn lijkt om hier een keer aan deel te nemen zouden we het op prijs stellen als u ons dit laat weten per email.