DS. DENNIS MOHN

LEAD PASTOR

Ds. Dennis Mohn is Lead Pastor van onze gemeente. Dit houdt in dat hij leidinggeeft aan de visie en missie van de gemeente en de vertaling daarvan in leven en geloof. Samen met zijn vrouw Lara en hun zoon Finnian woont hij in Vlaardingen. Lara is werkzaam als GZ-psycholoog. Dennis zet jong en oud op scherp met sprankelende humor en verrassende diepgang.

Voor Dennis is het belangrijk de gemeente boven alles een plek is waar je niet alleen jezelf mag zijn maar waar je vooral jezelf mag worden – waardig, geliefd en aanvaard – een kind van God. We zijn nieuwe schepping volgens de apostel Paulus en nu mogen we leren leven volgens wie we al zijn. Daarin staat liefde centraal. In deze liefde vinden we vergeving, redding, zekerheid, hoop, troost, en zin voor het leven. Als gemeente gunnen we dit iedereen want wij geloven in een wereld waarin Liefde leidend is.

Verder is het voor Dennis van belang dat we deelnemen aan Gods unieke missie. Deze missie is de wereld te laten weten dat Gods liefde voor iedereen beschikbaar is en we deze liefde mogen ontvangen en verwerkelijken op onze reis in leven en geloof.

Samen met Dennis strekken we ons ernaar uit een gemeenschap van gelovigen te zijn waar iedereen authentiek mag zijn, verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar bestaan, aanspreekbaar en corrigeerbaar is, integriteit praktiseert, de extra mijl gaat, vervuld met de Geest leeft, zich uitstrekt naar Jezus, in het Woord leeft, meer wil lijken op Jezus, niet genoeg heeft aan een goedkoop geloof, genade niet als excuus gebruikt, zich steeds meer bewust wordt van zijn/haar potentie in Christus, anderen helpt God te ontmoeten en een getuigenis is van Gods unieke liefde in de wereld.

Meer willen weten over onze visie? Kijk dan hier.

DE 'BLESSINGS, DENNIS' APP

Af en toe een appje ontvangen met een korte gedachte en bemoediging van ds. Dennis Mohn? Om de app-berichten te kunnen ontvangen moet je je abonneren op het WhatsApp kanaal 'Blessings, Dennis'. Je ontvangt dan altijd een notificatie als er een nieuw bericht beschikbaar is.