Kom je kerst met ons vieren?

Dat zouden wij geweldig vinden! Met kerst vieren we namelijk dat God zich persoonlijk heeft voorgesteld aan de mensheid. Dat willen we dan ook graag samen met jou vieren. Je mag vooral een groot feest verwachten. Er valt veel te beleven in onze gemeente met kerst. Op deze pagina vind je meer info over onze kerstactiviteiten.

Je bent van harte welkom!

Scroll even door voor alle info...

Kinderkerstfeest

18 december 2022

10:30 uur

Speciaal voor en met onze kinderen vieren we een kinderkerstfeest. 'De bende van Theo' komt een bijzonder verhaal vertellen. Dit wil je niet missen. Het wordt samen zingen, lachen en genieten van een leuk verhaal leuk en grappig verteld.

Kerstavonddienst

24 december 2022

19:00 uur

Het wordt een bijzondere dienst in samenwerking met het Chosen Gospel Choir. Wie hen kent weet dat je een muzikaal feest kan verwachten. Ook mag je uitkijken naar een boeiende preek van Pastor Jorg Littooij in deze kerstavonddienst.

Kerstnachtdienst

24 december 2022

21:30 uur

Onder leiding van ds. Ank Verhoeven zal deze dienst voor jou zijn als je de kerstnacht wat traditioneler wilt vieren. Het zal een meer ingetogen dienst zijn met ruimte voor samenzang en stil zijn. Het is een mooie gelegenheid om stil te staan bij het kerstfeest.

Kerstochtenddienst

25 december 2022

10:30 uur

Deze dienst is voor het hele gezin! Je mag een pakkende preek verwachten van ds. Dennis Mohn over het thema 'Bijna kerst... altijd in verwachting'. Ook gaan we samen veel mooie kerstliederen zingen. Tijdens de dienst zal er kinderopvang zijn.

Adventsdiensten

Op de zondagen 27 november, 4 en 11 december om 10:30 uur vieren we advent. Deze diensten staan in het teken van wat advent betekent. Je bent van harte welkom om deze adventstijd samen met ons te beleven.

Waar moet je zijn?

U vindt ons op het volgende adres:
Zwanensingel 1, 3136GZ Vlaardingen

Parkeren kan op ons eigen terrein of een paar meter verder op een openbare parkeerplek.

Online kan ook.

Alle diensten zijn live te volgen
op ons Youtube kanaal.

Onze kerstcollecte gaat naar
straatkinderen in Bangladesh.

Met onze kerstcollecte willen we dit jaar straatkinderen steunen in Dhaka, Bangladesh. Bangladesh ligt in Zuid-Oost Azië en is zeer dichtbevolkt met 170 miljoen inwoners. Alleen in Dhaka leven 240.000 kinderen op straat. Er zijn grote risico’s voor straatkinderen zoals uitbuiting, kinderarbeid/slavernij, prostitutie, ziektes door onvoldoende hygiëne en voeding, verslaving aan alcohol en drugs, criminaliteit om aan geld te komen.

Bangladesh Nazarene Mission (BNM) heeft haar hoofdkantoor in een wijk aan de rand van Dhaka en voert het project uit. Het doel van het project is de opvang van 30 kinderen uit de wijk van het BNM hoofdkantoor, hen een veilige plek bieden, onderwijs, geestelijke vorming, lichamelijke- en medische zorg en sociale ontwikkeling.

Klik hier voor meer info.

We kijken ernaar uit om samen
met jou kerst te mogen vieren!
Tot dan!