Kom je kerst met ons vieren?

Dat zouden wij geweldig vinden! Met kerst vieren we namelijk dat God zich persoonlijk heeft voorgesteld aan de mensheid. Dat willen we dan ook graag samen met jou vieren. Je mag vooral een groot feest verwachten. Er valt veel te beleven in onze gemeente met kerst. Op deze pagina vind je meer info over onze kerstactiviteiten.

Je bent van harte welkom!

Scroll even door voor alle info...

Kinderkerstfeest

10 december 2023

10:30 uur

Speciaal voor en met onze kinderen vieren we een kinderkerstfeest. Matthijs Vlaardingerbroek zal een boeiende voorstelling verzorgen. Dit wil je niet missen. Het wordt samen lachen en genieten van een leuk verhaal leuk en grappig verteld.

Sfeervolle kerstdienst

24 december 2023

10:30 uur

Het wordt een mooie en sfeervolle kerstdienst onder leiding van ds. Ank Verhoeven. Je mag uitkijken naar een mooie dienst met samen zingen van vele kerstliederen en een mooie preek van Ank. Een dienst voor jong en oud waar je graag bij wilt zijn.

Outdoor kerstbeleving

24 december 2023

17:00 - 21:00 uur

Niemand hoeft alleen te zijn met kerst. Dit geloven we met heel ons hart! Op het parkeerterrein van de Kerk van de Nazarener Vlaardingen (Zwanensingel 1) gaan we één en al sfeervolle kerstgezelligheid neerzetten met kerstmuziek, vuurtjes en marshmallows roosteren, eten en drinken, allerlei leuke activiteiten voor kinderen, een wensboom, gelegenheid voor bezinning en een kaarsje aansteken in de kerkzaal, en vooral een heleboel kerstsfeer! Het wordt een feestje voor jong en oud. Er komt een grote tent te staan. Dus hoe het weer ook uitpakt, we staan droog. En het beste is dit: het is echt helemaal gratis! Echt waar, ook het eten en drinken. We willen vooral samen gezellig kerst vieren met jou! Want niemand hoeft alleen te zijn met kerst.

Indoorbeleving

24 december 2023

17:00 - 21:00 uur

Terwijl het buiten één en al kerstgezelligheid is, zal er binnen in de kerkzaal ruimte zijn voor bezinning, reflectie of meditatie. Zo kun je bijvoorbeeld een kaarsje aansteken om iets of iemand te gedenken of om een bepaalde gebeurtenis een plek te geven. Ook is er gelegenheid om stil te staan bij iets dat zwaar weegt voor je in het afgelopen jaar en om dat symbolisch los te laten. Er zullen verschillende suggesties aanwezig zijn om je gedachten en emoties de ruimte te geven in een meditatie. Misschien wil je ook gewoon even in een rustige omgeving in stilte zitten of bidden. Het kan en mag allemaal. Je kan alleen komen of misschien wil je juist van de gelegenheid gebruik maken om met je hele gezin een moment te pakken. Je bent hoe dan ook van harte welkom!

Kerstochtenddienst met Chosen Gospel Choir

25 december 2023

10:30 uur

Een dienst voor iedereen onder begeleiding van het Chosen Gospel Choir! Je mag een pakkende preek verwachten van ds. Dennis Mohn over het thema 'Het hart van kerst'. Tijdens de dienst zal er kinderopvang zijn.

Adventsdiensten

3 en 17 december 2023

10:30 uur

Op de zondagen 3 en 17 december om 10:30 uur vieren we advent. Deze diensten staan in het teken van wat advent betekent. Je bent van harte welkom om deze adventstijd samen met ons te beleven.

Waar moet je zijn?

Je vindt ons op het volgende adres:
Zwanensingel 1, 3136GZ Vlaardingen

Parkeren kan op ons eigen terrein of een paar meter verder op een openbare parkeerplek.

Online kan ook.

Alle diensten zijn live te volgen
op ons Youtube kanaal.

Onze kerstcollecte gaat naar
Mubire uit Rwanda.

Mubire-NCM-980x551

Mubire is een echtgenoot en vader van drie kinderen uit Rwanda, waar hij training heeft gekregen in landbouwpraktijken om voedsel te kunnen voorzien voor zijn gezin en de oogst te vergroten om te verkopen in hun gemeenschap. Vóór de training was het leven voor Mubire en zijn gezin erg uitdagend. Op een dag kreeg hij bezoek van een lokale Kerk van de Nazarener voor een huisbezoek. Hij deelde zijn zorgen over zijn gezin en zij nodigden Mubire uit om deel te nemen aan het voedselzekerheidsproject.

Mubire kreeg training in nieuwe manieren om kunstmest te gebruiken en kon meelopen met anderen die met succes aan het boeren waren. Als gevolg van deze nieuwe vaardigheden kon hij voedsel voor zijn gezin voorzien en de extra oogst verkopen om aan aanvullende behoeften te voldoen.

Klik hier voor meer info.

We kijken ernaar uit om samen
met jou kerst te mogen vieren!
Tot dan!