Welkom! 🤗

Leuk dat je ons hebt gevonden. Om je te helpen met je eerste stappen in onze gemeente hebben we de belangrijkste informatie hier voor je op een rijtje gezet.

Ik ben blij dat je geïnteresseerd bent in onze gemeente. We zijn ook geïnteresseerd in jou. God houdt van jou en dat willen we je graag laten beleven. Samen strekken we ons uit naar de groei die God voor ons heeft. Daarin streven we ernaar om Jezus te volgen op een manier die past bij de 21ste eeuw. Je bent van harte welkom om samen met ons te ontdekken wat dit betekent voor jou.

Ds. Dennis Mohn

Wij geloven in een wereld
waarin Liefde leidend is.

Eén van de grootste cadeaus die we de wereld kunnen geven is een community te zijn die actief liefheeft. Iedereen is geliefd, iedereen is welkom, iedereen mag betrokken zijn, ongeacht seksuele geaardheid, ras of achtergrond. We streven naar groei in liefde voor God, onze naasten en onszelf. Zo willen we kerk zijn voor de wereld.

WANNEER IS WAT?

  • Zondag 10:30 uur | Dienst
  • Zaterdag 19:00 uur | Xperience Jeugdavonden | klik hier voor meer informatie
  • Overzicht vaste activiteiten >> kijk hier

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN...

Voorheteerst1

VOOR KINDEREN

arrowOnze kinderen hebben een prominente plaats in de gemeente, met hun eigen moment in de dienst waarna ze opgevangen worden door een fantastisch team van kinderwerkers. meer info >>

VOOR TIENERS

arrowXperience is the place to be voor tieners van alle leeftijden. Met verschillende activiteiten maken we het serieus en fun. meer info >>

Voorheteerst2

VOOR VOLWASSENEN

arrowNaast de diensten zijn er onze ThuisVerder-kringen voor persoonlijke verdieping.

VOOR OUDEREN

arrowBen je al wat aan de oude kant, dan is er speciaal voor jou het seniorenpastoraat. Er zijn ThuisVerder-kringen, bijeenkomsten en een eigen predikant voor senioren.

Voorheteerst3

ONZE DIENSTEN

arrowIedere zondag om 10:30 uur is er een eigentijdse dienst, waar jong en oud samenkomen. We zingen, luisteren naar een activerende en prikkelende preek en hebben veel ruimte voor gebed, waaronder het open altaar. Voor de kinderen is er een apart kindermoment! We willen vooral dat iedereen zich vrij voelt mee te doen. kijk on demand >>

DISCIPELSCHAP

arrowWil je groeien in je relatie met Jezus en met elkaar? Hiervoor zijn de alpha-cursus en ThuisVerder-kringen. Wij geloven dat we dit pad samen bewandelen en willen elkaar stimuleren en prikkelen het geloof in de praktijk te brengen.

THUIS VERDER.

Voor extra verdieping zijn er de ThuisVerder-kringen, ons preekgebaseerde kringenwerk. Hier vindt het leven van onze gemeente plaats. Een plek waar je op relationeel vlak dingen kan delen en in context van je geloof kan zetten. Dit betekent ook een stukje aansprakelijkheid. We kunnen elkaar verder helpen en samen geestelijke discipline aanbrengen en opbouwen.

Een team van een aantal mensen leidt dit in goede banen. Voor meer informatie kijk je even op …thuis verder!

ONZE VOORGANGERS.

Ds. Dennis Mohn >>
Lead Pastor
Pastor Jorg Littooij >>
Next Generation
Ds. Ank Verhoeven
Pastoraat

WAAR IS WAT?

  • Je vind ons op het volgende adres:

    Zwanensingel 1, 3136GZ Vlaardingen

  • Parkeren kan op ons eigen terrein of een paar meter verder op een openbare parkeerplek.

ov

NIEUWSBRIEF

We houden je graag op de hoogte. En we inspireren je net zo graag.