PASTOR JORG LITTOOIJ

NEXT GENERATION

Jorg Littooij is sinds 1 augustus 2019 werkzaam in de functie assistent-predikant NextGen. Dit houdt in dat hij zich vooral binnen de gemeente richt op tieners, jongvolwassenen en jonge gezinnen. Jorg is toegankelijk voor jonge mensen en kent hun belevingswereld. Hij heeft als missie dat de kerk een plek is en blijft waar de nieuwe generatie zich gezien, gehoord en gekend weet. Hij vindt het belangrijk dat jonge mensen kunnen groeien in het liefhebben van God, hun naasten en zichzelf omwille van de wereld op een manier die bij hen aansluit. Jongeren zijn niet alleen de kerk van de toekomst maar juist de kerk van nu.

Door Jorg aan te stellen wil de kerk het belang van de nieuwe generatie benadrukken en de aandacht geven die ze nodig hebben. Jorg woont met Jacorien en hun vier kinderen in Dordrecht. Voordat Jorg in de Kerk van de Nazarener Vlaardingen begon waren hij en zijn gezin lid van de Kerk van de Nazarener in Dordrecht waar zowel Jorg als Jacorien actief waren in het jeugdwerk.

Jorg heeft een passie voor zingen, muziek en worship. De kwaliteiten die hij daarin heeft zet hij ook in bij het jeugdwerk. Zoals het leiden van de worship tijdens diensten. Hij heeft het verlangen om jonge mensen door middel van zang en muziek mee te nemen in een leven van aanbidding. Ook in onze landelijke kerk mag Jorg deze talenten inzetten als worshipleader tijdens de landelijke jeugdzomerkampen.

Jorg volgt op dit moment de studie theologie aan het Evangelisch College en het European Nazarene College. Meer weten? Stuur dan gerust een mail of volg hem op Instagram.