GOED LIEFHEBBEN

van God, naaste, en jezelf

OMWILLE VAN DE WERELD

NV embleem

Wij geloven in een wereld waarin Liefde leidend is.

Daarin willen we zo dicht mogelijk bij de mission-statement van Jezus zelf blijven:

De Geest van de Heer rust op mij, want hij heeft mij gezalfd. Om aan armen het goede nieuws te brengen heeft hij mij gezonden, om aan gevangenen hun vrijlating bekend te maken en aan blinden het herstel van hun zicht, om onderdrukten hun vrijheid te geven, om een genadejaar van de Heer uit te roepen (Lucas 4:18-19).

how5

Daar dragen wij aan bij door een community te zijn waar mensen samen, in verbondenheid met God, leren ten volle te leven vanuit vrijheid, met helder zicht en daadkracht.

Wij willen samen met jou onderweg om te leren een nieuwe wereld te mogen zien in deze gebroken wereld. Het is een wereld waarin iedereen ten volle mens kan worden, waar jij de meest authentieke versie van jezelf mag worden.

Samen – we komen bij elkaar, ondersteunen elkaar en stellen ons kwetsbaar op. We staan open voor iedereen die met ons onderweg wil zijn in leven en geloof.

In verbondenheid met God – we zien God als de bron van liefde, dus verbondenheid met Hem is voor ons het beginpunt van alles wat we samen leren.

Leren ten volle te leven – we zijn nieuwsgierig naar de groei die we als persoon en als gemeente kunnen doormaken als we leren ten volle te leven zoals Jezus dat deed.

Vanuit vrijheid, helder zicht en daadkracht – we zijn ons bewust van onze menselijkheid, van de beklemmende overtuigingen en het schadelijke gedrag waarin we gevangen kunnen zitten. We kiezen daarom steeds opnieuw om te leven vanuit vrijheid, open te staan voor nieuwe inzichten, en stappen te zetten richting een steeds liefdevoller leven.

what

Toevallig zijn wij dan een kerk. We organiseren diensten en andere activiteiten voor alle leeftijden. Alles is gericht op samen zijn, samen leren en samen inspiratie opdoen voor een leven in geloof.

God is liefde die altijd ruimte maakt voor de ander en ons uitnodigt om altijd ruimte te maken voor de ander – community. Wat je ook probeert te bereiken in dit leven, als je het alleen had gekund dan had je het al lang gedaan. Maar juist in verbondenheid met elkaar wordt deze nieuwe wereld zichtbaarder en tastbaarder. In verbondenheid met God en de ander betekent dat je mag leven vanuit liefde, rust, levenslust, lef, vastberadenheid en visie. Relaxed is de sfeer, maar onderweg zijn de spirit – een community in beweging richting een wereld waarin Liefde leidend is.

BENIEUWD NAAR HOE JIJ BETROKKEN KAN ZIJN?
ONTDEK VERSCHILLENDE OPTIES.