NAZARENER VLAARDINGEN

DIGITAAL

KERK IS MAAR HOE JE HET BEKIJKT

Op deze pagina vind je alles wat we digitaal te bieden hebben als gemeente en andere relevante resources. Bekijk diensten en bijbelstudies. Luister naar Podcasts. Lees samenvattingen van preken voor online kringen. En meer...

DIENSTEN

NAZ:CAFE

BIJBELSTUDIES

LIVE

ELKE ZONDAG LIVE DIENST OM 10:30 UUR.

PODCAST

BELUISTER PREKEN EN STUDIES OP SPOTIFY EN iTUNES.

VOOR KINDEREN

Dit vinden wij een geweldig initiatief van Matthijs Vlaardingerbroek! Op www.creatiefkinderwerk.nl kun je elke doordeweekse dag een video met een Bijbelverhaal vinden, die door Henkie en andere poppen geïntroduceerd en besproken wordt. Dat kan wat worden!

VOOR TIENERS

Check ook het Instagram account van Xperience, ons tienerwerk. Daar vind je al het nieuws over wat er zoal gebeurt én doordeweeks een dagelijkse vlog van Jorg, onze NextGen predikant.

IN 60 DAGEN DOOR HET NIEUWE TESTAMENT

Samen met Jorg een reis maken door het Nieuwe Testament in 60 dagen? Dat kan! Hiervoor gebruiken we een speciaal leesplan en verder maakt Jorg er regelmatig een vlog over. Hiernaast kun je de meest recente bekijken. Klik op de knop voor het leesplan.

DE 'BLESSINGS, DENNIS' APP

Af en toe een appje ontvangen met een korte gedachte en bemoediging van ds. Dennis Mohn? Stuur dan je 06 aan het volgende nummer: 06-42 03 43 01. Dan word je toegevoegd aan de broadcast lijst.
Belangrijk: om vervolgens ook berichten te kunnen ontvangen van hem, moet je bovengenoemd 06-nummer toevoegen aan je contacten. Verder is dit nummer alleen bedoeld om te appen, je kan het nummer dus niet bellen.
Privacy: Met het sturen van je 06-nummer aan bovengenoemd nummer geef je toestemming dat je 06-nummer gebruikt mag worden voor bovengenoemd doel. Je nummer wordt verder niet gebruikt voor andere doeleinden. Als je de berichten niet meer wilt ontvangen, stuur dan een bericht aan 06-42 03 43 01 en dan zal je 06-nummer verwijderd worden uit de broadcast lijst.

THUIS VERDER

Ons kringenwerk is een belangrijk onderdeel in het leven van onze gemeente. En juist in deze tijd is het goed om die verbinding te zoeken. Terwijl fysiek bij elkaar komen niet raadzaam is kun je wel gebruik maken van geweldige middelen zoals Zoom, Skype, FaceTime, etc. Deze faciliteren allemaal video group-chats.

Je kunt de samenvattingen van de preken en de voorgestelde vragen gebruiken om het gesprek vorm te geven.

ONTMOETINGSRUIMTE

Op Facebook hebben we een open groep voor leden en vrienden van de Kerk van de Nazarener. Het is een digitale plek om elkaar te ontmoeten. De plek voor een gesprekje, een vraag, een idee delen, elkaar even in de ogen kijken en vragen hoe het gaat.

IETS TE LEZEN

De 'enthousiast' bestaat uit artikelen voor en door mensen geschreven vol persoonlijke inzichten en gedachten.

Wie ben ik?

Wie ben ik?Rik Op den Brouw ••• Het is waarschijnlijk de grootste vraag van de mensheid: Wie ben ik? Alle volken, religies en filosofen hebben geprobeerd een antwoord te formuleren. Descartes stelde: ‘Ik denk dus ik besta’. Het Afrikaanse Ubuntu…

LEES VERDER

Voor de wind?

Voor de wind?Alderik Bos ••• Onlangs gebruikte Dennis in zijn preek het voorbeeld van de wind die ons voortblaast. Als zeiler ken ik dit beeld maar al te goed. Toch heb ik geleerd dat er heel wat nuances zijn te…

LEES VERDER

Leren van de Kolibrie

Leren van de KolibrieRik Op den Brouw ••• In mijn geloofsleven, een reis is een betere omschrijving, zijn vele punten te markeren. Ik noem er drie van. In 1973 deed ik, zoals dat heette, openbare belijdenis van mijn geloof. Ofwel,…

LEES VERDER

SOCIAL MEDIA | VOLG ONS

Op onze social media pagina's vind je altijd het laatste nieuws, updates en info.

BELAFSPRAKEN

Helaas kunnen pastorale gesprekken niet doorgaan zoals gewend maar de dingen die ons bezig houden in het leven gaan gewoon door. Als je dus behoefte hebt aan een gesprek met iemand van het pastorale team of een van onze predikanten kun je ook een belafspraak plannen. Neem hiervoor contact op met het kerklijk bureau.

KERKELIJK BUREAU

Het kerkelijk bureau is gewoon bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.

Tel: 010-474 32 68
Email: info@kvdnvlaardingen.nl
WhatsApp: 06-42 03 02 68

MEEDOEN

Met jouw gift maak je mede mogelijk dat wij als gemeente bijdragen aan een wereld waarin Liefde leidend is. Via onderstaande formulier kun je meedoen door te geven. We zijn dankbaar voor jouw vrijgevigheid!
Geen iDeal? Overmaken kan ook.
IBAN nummers: NL91INGB0005496730 / NL38RABO0125407955 t.n.v. KvdN Vlaardingen